De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Twitter Facebook

Happen en Trappen als cadeau

Wilt u iemand op een originele manier verrassen? Geef dan eens een dagje Happen en Trappen cadeau! De Happen en Trappen cadeaubon staat garant voor een dagje genieten in de natuur. De gelukkige kan zelf bepalen welke route er wanneer gefietst gaat worden. Met een cadeaubon geeft u dus een gratis arrangement Happen en Trappen aan de ontvanger cadeau.

U kunt ervoor kiezen om de cadeaubon per post of per e-mail te ontvangen.

U bestelt de cadeaubon als volgt:
  1. Vul onderstaand formulier in en klik op "bestellen".
  2. Vervolgens opent een nieuw scherm, waar u veilig met iDEAL of Bancontact/MisterCash kunt betalen. De kosten bedragen € 39,95 per cadeaubon, inclusief verzendkosten.
  3. U ontvangt de cadeaubon binnen enkele minuten (indien u een digitale cadeaubon heeft besteld) of enkele dagen (indien u kiest voor het opsturen van de cadeaubonnen per post). In beide gevallen hoeft dus niet uw eigen (e-mail)adres in te vullen. Uiteraard kunt u ook uw eigen (e-mail)adres invullen, de bonnen worden dan naar dit (e-mail)adres verstuurd zodat u ze persoonlijk kunt overhandigen aan de gelukkige ontvanger. Bij de cadeaubonnen die per post worden toegestuurd vindt u in de grote envelop u een kleinere envelop, hier kunt u nog een persoonlijke boodschap op schrijven.

Wohnen Sie in Deutschland? Klicken Sie hier.

Verzendwijze*
Naam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
GSM
E-mailadres*
E-mailadres*
(ter controle)
Aantal*
(39,95 euro per stuk)
Land
Graag ontvang ik de Happen en Trappen nieuwsbrief
Graag ontvang ik een factuur per e-mail